Clone a willie: je eigen dildo op maat

clone a willie

Dildo’s en vibrators zijn waarschijnlijk de meest verkochte seksspeeltjes ter wereld. Met name vrouwen gebruiken dit  speeltje, maar natuurlijk kunnen mannen er ook plezier aan hebben. Dildo’s worden gevormd naar algemene, anonieme penissen. Of toch niet? Met clone a willie kun jij een dildo maken die precies lijkt op je eigen penis, of die van je partner.

clone a willie

Clone a willie kit

Wanneer je een dildo wil maken die lijkt op jouw eigen penis of de penis van je partner (of iemand anders) dan heb je een clone a willie kit nodig. Deze kun je gemakkelijk online kopen. Het voordeel daarvan is dat je niet naar een winkel hoeft. Hoewel seksspeeltjes kopen niets is om je voor te schamen, zijn er toch mensen die het geen prettig idee vinden om naar een fysieke winkel te gaan. Niets mis mee, maar dan is online winkelen ideaal. De clone a willie set koop je gemakkelijk online en laat je gewoon thuis bezorgen. De verpakking is subtiel en je buren zullen niet kunnen zien wat je hebt besteld. Zo kun je discreet samen met je partner genieten van je aankoop.

De inhoud van de set

In zo’n clone a willie kit zit alles dat je nodig hebt om een exacte kopie van je penis te maken:

  • poeder om te mixen
  • een thermometer
  • 2-delige siliconen mix
  • een vibrator
  • een buis met profiel en roerstaaf

Dankzij de meegeleverde vibrator kun je ook gemakkelijk een vibrator van de dildo maken. Gebruik de set door simpelweg de gel te mixen en je penis in de koker te plaatsen. Volg nauwkeurig de instructies om te voorkomen dat het resultaat niet optimaal is. De huidskleur is wit maar er zijn ook kits te vinden die een donkere huidskleur creëren. Je wil het natuurlijk wel zo realistisch mogelijk houden voor je partner en jezelf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *