Bijzondere beroepen

gigolo

In de wereld zijn er heel wat beroepen die je kunt beoefenen. In deze blog deel ik een aantal bijzondere beroepen met je. Beroepen die anders dan anders zijn. Ken jij nog een aantal van dit soort beroepen die je niet terugziet in deze blog? Laat het mij weten! 

Gigolo

Als gigolo ga je met vrouwen (of mannen) op stap. Je biedt gezelschap en doorgaans komt er ook intimiteit bij kijken. De verdiensten zijn over het algemeen goed, helemaal als je aangesloten bent bij een agency. Gigolo worden? Om te bekijken of je geschikt bent voor dit werk, raden we je aan om de website van Mr. Perfect te bezoeken. Hier kun je de richtlijnen om gigolo te kunnen worden. 

Arrestatieteam

Dol op spanning en ben je niet snel bang? Dan is het arrestatieteam wellicht iets voor jou! Als lid van het arrestatieteam kom je in actie bij gevaarlijke situaties. Is er bijvoorbeeld sprake van terrorismedreiging? Of loopt er een gewapend persoon rond op straat? Grote kans dat jij ingezet wordt. Om lid te kunnen worden van het arrestatieteam, zul je eerst enkele jaren werkzaam moeten zijn als agent. 

Opruimcoach

Leef jij een georganiseerd leven? Als opruimcoach help je anderen om een georganiseerd leven te leiden. Denk aan bijvoorbeeld de administratie, het huishouden of het organiseren van het mentale welzijn. 
Welk beroep zie jij wel zitten? Ken je zelf beroepen die bijzonder te noemen zijn? Ik ben benieuwd! Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. Er zijn vast nog een hoop bijzondere beroepen te benoemen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *